Accountmanager

Functieomschrijving

Bij S[&]T Corp zijn wij op zoek naar een Accountmanager die ervaring heeft met het bedienen van klanten in Hightech en R&D omgevingen.
Je hebt je eigen expertises in onze organisatie waar het begrijpen van de klanten, netwerken en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de Hightech industrie  je fundamenten zijn. Op basis van je accountplan en vastgestelde budgetten weet jij als geen ander de gewenste resultaten te behalen. Dit doe je in samenwerking met collega Accountmanagers en Recruitment. Met de collega van HR draag je zorg voor de begeleiding van de externe collega’s die aan het werk zijn bij jouw klanten. Je bouwt en onderhoudt een warme relatie op met je klanten, en kan hierdoor de juiste oplossing bieden als het gaat om personele en technische vraagstukken.

S[&]T Corp is een mensgerichte ondernemende organisatie die werkt aan ontwikkeling van multidisciplinaire high-end systemen. Dit betreft hardware en software voor Ruimtevaart, Wetenschap, Defensie en Industrie.
De Accountmanager bij S[&]T is op de hoogte van deze ontwikkelingen en projecten en kan deze uitstekend pitchen bij de klanten.

Functie-eisen

-  HBO/WO afgeronde opleiding in een commerciële of technische richting
- Minimaal 5 jaren werkervaring in rol van Accountmanager binnen de hightech industrie of zakelijke            dienstverlening
- Uitstekende luistervaardigheden
- Resultaatgericht
- Teamspeler
- Affiniteit met hightech of R&D omgevingen
- Rijbewijs
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Ervaring met contractmanagement en het schrijven van offertes
- Ervaring met aanbestedingstrajecten is een pré

Wat bieden wij jou

Werken in een mensgerichte organisatie met vakkundige en leuke collega’s die het belangrijk vinden dat jij jouw vak met passie en plezier uitvoert, Skills en Fun!
Jouw ervaring en professionaliteit geeft ons het vertrouwen wat zich weer vertaald in vrijheid hoe jij je dag indeelt.
Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijke bonusregeling.
Een telefoon en laptop van de zaak.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving, dan kun je ons bereiken via recruitment@stcorp.nl of telefonisch contact met opnemen met Ramon Manbodh 0618289852

Apply for this job