16 Apr

Junior Data Scientist

De afdeling Data Science creëert inzicht uit grote hoeveelheden, ongestructureerde, en vaak dynamische data sets. Deze data zijn bijvoorbeeld afkomstig van internet zoals sociale media en discussiefora, maar kunnen ook bestaan uit sensordata en logfiles van transacties. 

We werken samen met onze klanten aan nieuwe methodes om in grootschalige heterogene data (tekst, audio, video, etc.) te kunnen zoeken, verbanden te kunnen leggen en trends te kunnen ontdekken. In de huidige maatschappij is het steeds belangrijker om verantwoord met deze analyses en trends om te gaan. Er is steeds meer noodzaak om op een verantwoorde manier met analyse van gevoelige data om te gaan.
- Wil jij data gedreven innovatie verder brengen door het ontwikkelen van privacy respecterende   methodes op basis van grote hoeveelheid data?
- Wil jij het mogelijk maken om analyses te kunnen op gevoelige data zonder de inhoud van deze    data vrij te geven? 

Dan kun je via ons aan de slag als junior Scientist. Je zult data technieken ontwikkelen en toepassen die op een verantwoorde manier met gevoelige data omgaan. Met aggregatietechnieken, zoals Differential Privacy kunnen (Machine Learning) analyses uitgevoerd worden zonder dat op de persoon herleidbare gegevens worden vrij gegeven. Daar kom jij in het spel, want jij zult een rol spelen bij de ontwikkeling van relevante kennis rond dit onderwerp en verwante thema’s. 

Jij hebt als Junior Data Scientist: 

* Een IT-opleiding. Bijvoorbeeld een Master in Computer Science, AI, Machine Learning, of (statistical) Data 

   Science.

* Kennis van Machine Learning methodes, waarbij je je bewust bent van de randvoorwaarden, kansen en 

   beperkingen.

* Beheersing van talen als Python, R of Scala.

* Praktische en uitgebreide kennis van Machine Learning libraries als Numpy, Pandas en Scikit-learn.

* Beheersing van Big Data frameworks (zoals Apache Spark) is een pré. 

* Ervaring met Git en microservices-gebaseerd software-ontwerp (Docker) strekt tot aanbeveling.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en requirements, dan kun je jouw reactie mailen naar recruitment@stcorp.nl of bellen naar 0618289852 

Apply for this job