05 Jan

Drupal specialist

Bij S[&]T zijn we gespecialiseerd in R&D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. We leven en ademen innovatie, en zijn een van de weinige partners die samenwerken met High Tech-organisaties bij het optimaliseren van de prestaties door projecten ter plaatse of intern bij S[&]T.

Voor één van onze opdrachtgevers in Utrecht zijn we op zoek naar een (senior) Drupal Developer met een focus op Geografische toepassingen.

De rol:

Je gaat werken in het Scrum team dat werkt aan het continue verbeteren van de online portalen waarmee ondergrondgegevens in Nederland te raadplegen zijn. De portalen voorzien in de informatiebehoefte van diverse afnemersgroepen zoals ingenieurs- en adviesbureaus, waterschappen, provincies, gemeenten, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus, natuurbeheerorganisaties, scholen, universiteiten en burgers. Een informatiebehoefte en voorziening die bijdraagt aan het beantwoorden van maatschappelijke ontwikkelingen waaronder de Energie Transitie, het Woningvraagstuk, Infrastructuur, Watermanagement en Natuurbeheer, om een duurzame toekomst van Nederland te kunnen borgen.

Hierbij opereer je binnen de randvoorwaarden gesteld door de Product Owner. Je verkrijgt overzicht van de functionaliteit en architectuur van een (deel) project en voert de werkzaamheden uit die nodig zijn om zo’n (deel) project goed op te leveren. Samen met betrokkenen bepaal je de impact van veranderingen in de bestaande systemen. Je levert een bijdrage aan refinements en bijbehorende schattingen voor de implementatie en de benodigde documentatie.

Functie eisen:

Je bent een echte teamspeler wat tot uiting komt in kennis goed kunnen delen middels pair programming, whiteboards, en werken onder architectuur. Je bent verder communicatief vaardig. Je werkt nauwkeurig, pragmatisch en resultaatgericht en je bent een echte afmaker, gedreven en met enthousiasme voor het vak. Je kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift. 

Verdere breng je mee:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring met Drupal;
 • Ervaring met:
       -  User Interface design;
       -  Maken van mock-ups en demos;
       -  XML/XSD, geautomatiseerd testen;
       -  Tooling (Maven, Github);
       -  Software-ontwikkelstraat;
 • Kennis van databases is een pré;
 • Ervaring met Agile/Scrum methodieken en practices.

Hebben we je interesse gewekt?

Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@stcorp.nl of solliciteer direct via onze website! Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt, hoe aardig ook bedoeld, niet op prijs gesteld.
Persoonlijke informatie: Om op deze vacature te kunnen solliciteren vragen we je om jouw persoonlijke gegevens te delen met Science [&] Technology. Science [&] Technology maakt gebruik van jouw gegevens voor de sollicitatieprocedure, zoals ook is aangegeven in onze Privacy Policy. Onze werkwijzen en verwerking van jouw persoonlijke informatie is conform de AVG wet- en regelgeving.
Mocht je binnen 10 dagen na je sollicitatie nog niks van ons terug gehoord hebben, dan kun je ervan uitgaan dat je helaas niet bent geselecteerd voor een interview.
Uiteraard doen we ons uiterste best om persoonlijk contact op te nemen, maar door de vele reacties die binnenkomen lukt het ons helaas niet altijd om iedereen persoonlijk te informeren.

Apply for this job

We will handle your information with care. Please see our Privacy Statement for more details.