08 Sep

Service Engineer IT-systemen

Bij S[&]T zijn we gespecialiseerd in R&D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. We leven en ademen innovatie, en zijn een van de weinige partners die samenwerken met High Tech-organisaties bij het optimaliseren van de prestaties door projecten ter plaatse of intern bij S[&]T.

Voor één van onze opdrachtgevers in Rotterdam zijn we op zoek naar een Service Engineer IT -systemen.

Toe aan uitdagende en afwisselende werkervaring in een omgeving waar je jezelf direct belangrijk kunt maken? Dan hebben wij dé functie voor je, waarin je je kennis kunt verdiepen én persoonlijk bijdraagt aan de kwaliteit van een innovatief product.
 
Als Service Engineer ben je de ene dag volop bezig bij de klant op locatie, voor het installeren van nieuwe systemen of het onderhouden van bestaande systemen. De andere dag ondersteun je klanten op afstand of help je met het voorbereiden van nieuwe projecten. Daarnaast ben je onze ogen en oren. Denk aan het signaleren van kansen, bedreigingen, issues en bugs in onze monitoring-applicaties. Je denkt actief mee over hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Het is een zeer afwisselende baan waarbij vrijwel geen dag hetzelfde is.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent iemand die zelfstandig kan werken en die het leuk vindt om initiatief te nemen. Tegelijk ben je een teamplayer die goed kan samenwerken met verschillende collega's;
  • Je bent geduldig, klantvriendelijk en vindt het leuk om gevarieerd werk te doen;
  • Je bent technisch onderlegd en kan goed overweg met allerlei IT-systemen en tools. Kennis van en ervaring met Linux is een grote pré;
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week en bereid om af en toe piketdiensten te draaien;
  • Je beschikt over rijbewijs B;
  • Je hebt aantoonbaar HBO-niveau + je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
  • Relevante ervaring in een vergelijkbare service-omgeving en affiniteit met de zorgsector zijn ook pré's.

Hebben we je interesse gewekt? Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@stcorp.nl , of solliciteer direct via onze website! Mocht je binnen 10 dagen na je sollicitatie nog niks van ons terug gehoord hebben, dan kun je ervan uitgaan dat je helaas niet bent geselecteerd voor een interview.

Uiteraard doen we ons uiterste best om persoonlijk contact op te nemen, maar door de vele reacties die binnen komen lukt het ons helaas niet altijd om iedereen persoonlijk te informeren.

Apply for this job

We will handle your information with care. Please see our Privacy Statement for more details.