29 May

Expert Elektronische Tegenmaatregelen

Bij S[&]T zijn we gespecialiseerd in R & D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. We leven en ademen innovatie, en zijn een van de weinige partners die samenwerken met High Tech-organisaties bij het optimaliseren van de prestaties door projecten ter plaatse of intern bij S[&]T.

We zijn momenteel op zoek naar een Expert Elektronische Tegenmaatregelen in den Haag samen met onze klant in de sector Defensie.

Je positie

Jij bent een expert als het gaat om draadloze communicatiesystemen en protocollen. Verder heb je een gedegen kennis van radiopropagatie en RF-techniek én je wilt deze kennis inzetten voor maatschappelijke impact. Innoveren en ontwikkelen is voor jou vanzelfsprekend. Je weet van aanpakken en bent in staat om inzichten uit de wetenschappelijke wereld te vertalen naar de praktijk van het domein van defensie en veiligheid. De resultaten van je onderzoek kun je helder overbrengen in adviezen, rapporten en presentaties. Wat je nog meer in huis hebt?

  • Een bachelor- of masterdiploma in een technische richting, bij voorkeur elektrotechniek, eventueel toegepaste natuurkunde of informatietechniek;
  • Kennis van telecommunicatiesystemen, radio- en antennetechniek, en elektromagnetische propagatie;
  • Affiniteit met analoge en digitale elektronica, digitale signaalverwerking (DSP) en Software Defined Radio (SDR);
  • Aantoonbare ervaring met het opzetten en uitvoeren van tests;
  • Bij voorkeur ervaring in het defensiedomein;
  • Goede beheersing van het Engels;
  • Bereid om wanneer nodig voor korte periodes in het buitenland te werken;
  • Alleen mensen met Nederlandse nationaliteit kunnen in aanmerking komen voor deze functie ivm screeningseis.

Inhoud

Als Expert Elektronische Tegenmaatregelen ga je maatregelen ontwikkelen en implementeren om de steeds geavanceerdere radio control devices effectief tegen te gaan. Op deze manier lever je een essentiële bijdrage aan de bescherming van de Nederlandse strijdkrachten.

Je houdt overzicht over de technische ontwikkeling in systemen en technieken die worden gebruikt voor radioafstandsbediening. Zo heb je steeds een actueel beeld van de dreiging waarop moet worden geanticipeerd. Op basis van dit dreigingsbeeld ontwikkel, implementeer en test je tegenmaatregelen. Dit kan zijn in bestaande systemen, met nieuwe combinaties of door het realiseren van nieuwe radiofrequente (RF) oplossingen.

Wil je meer horen? Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@stcorp.nl, of solliciteer direct via onze website!

Mocht u binnen 10 dagen na uw aanvraag nog niks van ons terug gehoord hebben, dan kunt u ervan uitgaan dat u helaas niet bent geselecteerd voor een interview. Wij doen ons uiterste best om persoonlijk contact op te nemen, maar door de vele reacties die binnen komen lukt het ons niet altijd om iedereen persoonlijk te informeren.

Apply for this job

We will handle your information with care. Please see our Privacy Statement for more details.