09 May

Coating Specialist

Bij S [&] T zijn we gespecialiseerd in R & D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. We leven en ademen innovatie, en zijn een van de weinige partners die samenwerken met High Tech-organisaties bij het optimaliseren van de prestaties door projecten ter plaatse of intern bij S [&] T.

We zijn momenteel op zoek naar een Optics Manufacturing Coating Specialist in Delft samen met onze klant in de sector Ruimtevaart- en High Tech industrie.

Je positie

Als coating specialist bedien je de machines en verricht je meetwerk. Het is van belang dat de machines worden bijgehouden, schoongemaakt en geprogrammeerd. Daarnaast is het van belang dat de optische componenten worden gereinigd en geïnspecteerd voordat je de coatings aanbrengt in de clean room. Het is jouw verantwoordelijkheid als coating specialist dat dit nauwkeurig wordt gedaan. Om de rol goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij jezelf herkent in het volgende profiel:

  • Je hebt een minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 in een technische richting in combinatie met wis- en natuurkunde op HAVO niveau;
  • Je hebt affiniteit met complexe productie apparatuur en bij voorkeur ervaring met het werken met hoog vacuüm apparatuur;
  • Affiniteit met opdampen of sputteren, en het uitvoeren van metingen;
  • Je bent zorgvuldig in de omgang met werkstukken (deze zijn vaak erg kostbaar);
  • Je bent ambitieus, leergierig en wilt jezelf graag ontwikkelen in het vakgebied omtrent optische coatings;
  • Na een gedegen training moet je in staat zijn om met je collega’s beslissingen te nemen;
  • Je documenteert je werk zorgvuldig, werkt georganiseerd en bent resultaatgericht.
  • Je houdt van aanpakken;
  • Je kunt goed communiceren en werkt graag samen om de beste resultaten te behalen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en spreekt ook Engels.

Inhoud

Als Coating Specialist maak je deel uit van de afdeling Optics Manufacturing. Je werkt nauw samen met een team van 3 collega’s. Daarnaast heb je veel contact met de andere specialismen binnen Optics Manufacturing. Als Optical coating specialist breng je coatings aan op lenzen, spiegels en andere optische componenten. Deze optische componenten worden vervaardigd voor de Ruimtevaart- en High Tech industrie.

Wil je meer horen? Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@stcorp.nl, of solliciteer direct via onze website!

Mocht u binnen 10 dagen na uw aanvraag nog niks van ons terug gehoord hebben, dan kunt u ervan uitgaan dat u helaas niet bent geselecteerd voor een interview. Wij doen ons uiterste best om persoonlijk contact op te nemen, maar door de vele reacties die binnen komen lukt het ons niet altijd om iedereen persoonlijk te informeren.

Apply for this job

We will handle your information with care. Please see our Privacy Statement for more details.