22 Sep

Junior cybersecurity Specialist

Bij S[&]T zijn we gespecialiseerd in R&D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. We leven en ademen innovatie, en zijn een van de weinige partners die samenwerken met High Tech-organisaties bij het optimaliseren van de prestaties door projecten ter plaatse of intern bij S[&]T.

Voor één van onze opdrachtgevers in Den Haag zijn we op zoek naar een Junior Cybersecurity Specialist

De rol

Als aankomend onderzoeker Cyber Security heb je een fascinatie voor technologie en leer je graag meer over nieuwe technologieën en gerelateerde zaken. Je zult al snel mee draaien in projectteams die werken aan innovaties op het vlak van Cyber Security. Deze projecten zullen vaak samen met partners van buiten de organisatie worden uitgevoerd. Vanuit je solide IT-achtergrond heb je een technisch inhoudelijke rol in de projecten waaraan je bijdraagt. Werken als Junior Onderzoeker Cyber Security kent de nodige afwisseling. Je werkt (gelijktijdig) aan verschillende projecten samen met collega's vanuit de eigen afdeling maar ook met collega's vanuit andere (IT-)disciplines. Afhankelijk van je persoonlijke interesses en talenten kunnen je werkzaamheden variëren van bijdragen aan (kortere termijn) adviesopdrachten voor opdrachtgevers tot bijdragen aan lange termijn onderzoeksprojecten of een combinatie hiervan. Het creëren van proof-of-concepts en het meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie vormen een belangrijk onderdeel van je functie. Aangezien je in deze functie veel gaat samenwerken en voor en/of met klanten gaat werken, zijn goede sociale vaardigheden een must.

Functie eisen:

 • Een afgeronde wo-masteropleiding of PhD, bij voorkeur computer science, informatica of een andere technische studie;
 • Ervaring en affiniteit met complexe ICT-infrastructuren;
 • Een grote interesse in de nieuwste technologische ontwikkelingen en de motivatie om constant te zoeken naar vernieuwing;
 • Een hackermindset, jij kijkt ook naar ‘de achterkant’;

   Benodigde competenties

   Denken in creatieve oplossingen zit in jouw aard. Je hebt een passie voor techniek en de drive om uit te zoeken hoe dingen nou echt werken. Jij gaat de diepte in en doet je mond open als het over jouw onderwerp gaat. Maar niet alleen achter je scherm blink jij uit. Ook samenwerken in projectteams en communiceren met klanten en collega’s gaat je goed af. En loop je een keer vast of kom je ergens niet uit? Geen punt. Doordat jij op tijd aan de bel trekt, kun je het probleem samen met je collega’s tackelen. 

   Hebben we je interesse gewekt? Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@stcorp.nl , of solliciteer direct via onze website! Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt, hoe aardig ook bedoeld, niet op prijs gesteld.
   Mocht je binnen 10 dagen na je sollicitatie nog niks van ons terug gehoord hebben, dan kun je ervan uitgaan dat je helaas niet bent geselecteerd voor een interview.

   Uiteraard doen we ons uiterste best om persoonlijk contact op te nemen, maar door de vele reacties die binnen komen lukt het ons helaas niet altijd om iedereen persoonlijk te informeren.

    

   Apply for this job

   We will handle your information with care. Please see our Privacy Statement for more details.