14 Jan

Kwantitatief Analist

Bij S[&]T zijn we gespecialiseerd in R&D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. We leven en ademen innovatie, en zijn een van de weinige partners die samenwerken met High Tech-organisaties bij het optimaliseren van de prestaties door projecten ter plaatse of intern bij S[&]T.

Voor één van onze opdrachtgevers in Den Haag zijn we op zoek naar een Kwantitatief Analist.

De rol
De werkzaamheden zullen voornamelijk liggen op het gebied van het militair optreden, met een focus op optimalisatie- en effectiviteitsvraagstukken. Je zult bezig zijn met het, via simulaties/ modellering, testen van concepten van optreden en technische innovaties binnen huidige en toekomstige militaire operaties. In de uitvoering van je werk ben je klant- en resultaatgericht. Je ondersteunt de projectleider en het projectteam bij het boven tafel krijgen van complexe klantvragen en je bent in staat mee te denken hoe op basis hiervan de aanpak van het onderzoek kan worden ingericht. Samen met het team werk je toe naar een eindresultaat dat bruikbaar en toepasbaar is voor de klant. Je kunt in korte tijd duidelijke en heldere stukken schrijven en het geven van presentaties gaat je gemakkelijk af.

Functie eisen  

  • Je hebt een academische opleiding in vakgebieden zoals toegepaste wiskunde, computer science, kunstmatige intelligentie of criminologie;
  • Je hebt ervaring met het verwerken van informatie/data via Intel;
  • Je hebt ervaring met verschillende programmeertalen;
  • Kennis over en/of affiniteit met het Defensiedomein is een pré.

Benodigde competenties

Je bent gewend om gestructureerd en georganiseerd te werken. Ook ben je een teamplayer met een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

De vacature betreft een zogenaamde vertrouwensfunctie, kandidaten moeten daarom een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Daarnaast vormt een veiligheidsonderzoek, uitgevoerd door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), onderdeel van de selectieprocedure, dit onderzoek vereist dat men beschikt over de Nederlandse nationaliteit

Hebben we je interesse gewekt? Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@stcorp.nl , of solliciteer direct via onze website! Mocht je binnen 10 dagen na je sollicitatie nog niks van ons terug gehoord hebben, dan kun je ervan uitgaan dat je helaas niet bent geselecteerd voor een interview.

Uiteraard doen we ons uiterste best om persoonlijk contact op te nemen, maar door de vele reacties die binnen komen lukt het ons helaas niet altijd om iedereen persoonlijk te informeren.

Apply for this job

We will handle your information with care. Please see our Privacy Statement for more details.