Senior Developer

Senior Developer

Bij S[&]T zijn we gespecialiseerd in R&D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. We leven en ademen innovatie, en zijn een van de weinige partners die samenwerken met High Tech-organisaties bij het optimaliseren van de prestaties door projecten ter plaatse of intern bij S[&]T.

Voor één van onze opdrachtgevers in Utrecht zijn we op zoek naar een Senior Developer.

Functiebeschrijving
Als senior developer ben je lid van een Scrum team en doe je actief mee aan de Scrum activiteiten. Hierbij opereer je binnen de randvoorwaarden gesteld door de Product Owner. Je verkrijgt overzicht van de functionaliteit en architectuur van een (deel) project en voert de werkzaamheden uit die nodig zijn om zo’n (deel) project goed op te leveren. Samen met betrokkenen bepaal je de impact van veranderingen in de bestaande systemen. Je levert een bijdrage aan refinements en bijbehorende schattingen voor de implementatie en de benodigde documentatie.


Aanvullende vaardigheden:

-    Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding; Informatica of een andere Beta opleiding;

-    Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring met Java/JEE en een paar jaar Angular ervaring;

Daarnaast heb je ervaring met:

o Persistentie (Hibernate, JPA),
o Enterprise Java: EJB’s, Security, Webservices (SOAP),
o Presentatielaag (Angular , ArcGIS Javascript), maken van mock-ups en demos,
o Kennis en ervaring met XML/XSD,
o Geautomatiseerd testen (JUnit, Mockito),
o Tooling (Maven, Git),
o Software-ontwikkelstraat (Jenkins, Sonar, GitHub),
o Jira,
o Kennis van databases is een pré,
o Ervaring met Agile/Scrum methodieken en practices,
o Kennis van GEO standaarden zoals GML en OGC is een pré.

Benodigde competenties:

Je bent een echte teamspeler wat tot uiting komt in kennis goed kunnen delen middels pair programming, whiteboards, en werken onder architectuur. Je bent verder communicatief vaardig. Je werkt nauwkeurig, pragmatisch en resultaatgericht en je bent een echte afmaker, gedreven en met enthousiasme voor het vak . Je kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.

Hebben we je interesse gewekt? Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@stcorp.nl , of solliciteer direct via onze website! Mocht je binnen 10 dagen na je sollicitatie nog niks van ons terug gehoord hebben, dan kun je ervan uitgaan dat je helaas niet bent geselecteerd voor een interview.

Uiteraard doen we ons uiterste best om persoonlijk contact op te nemen, maar door de vele reacties die binnen komen lukt het ons helaas niet altijd om iedereen persoonlijk te informeren.

Apply for this job

We will handle your information with care. Please see our Privacy Statement for more details.