17 May

Software Engineer

Bij S [&] T zijn we gespecialiseerd in R & D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. We leven en ademen innovatie, en zijn een van de weinige partners die samenwerken met High Tech-organisaties bij het optimaliseren van de prestaties door projecten ter plaatse of intern bij S [&] T.

Voor onze opdrachtgevers ontwikkelen wij diverse vormen van kennis en innovaties. Partijen als de Politie en Defensie stellen we zo in staat om te gaan met de complexiteit van de omgeving en de opgaven waar zij voor staan.

Voor 1 van onze opdrachtgevers in Den Haag zijn we op zoek naar een Software Engineer.

Werkzaamheden

Jouw focus ligt op software ontwikkeling. In nauwe samenwerking met wetenschappers ontwikkel je state-of-the-art softwareprototypes. In het projectteam ben jij de drijvende kracht achter de software ontwikkeling, van idee tot aan testen, documentatie en ingebruikname. Omdat zo’n softwareprototype het resultaat is van grensverleggend onderzoek, is de ontwikkeling ervan vaak geen vastomlijnd proces maar een iteratieve ontdekkingstocht. Hierbij luister jij goed naar de eisen, wensen en feedback van alle betrokkenen: collega’s zijn, klanten en partners.

Je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd, waarbij je technieken op het gebied van onder andere kunstmatige intelligentie (artificial intelligence; AI), robotica, wiskunde, internet of things en systems engineering inzet. Daarnaast speel je een rol in het professionaliseren van onze afdeling. Je neemt je collega’s mee in de wereld van softwareontwikkeling, inspireert hen en bent vraagbaak. Zo breng jij de intelligente systemen van de toekomst een stap dichterbij.

 

Functie-eisen

Natuurlijk ben je allereerst een specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van software. Wensen en eisen van gebruikers kun je vertalen naar concrete softwarespecificaties en innovatieve oplossingen. Behalve ervaring neem je ook creativiteit, communicatieve skills en een praktijkgerichte visie op softwareontwikkeling mee. Die visie draag je uit en deel je met collega’s. We werken regelmatig volgens de scrumwerkwijze, dus het is een pre als je daar bekend mee bent. Wat je nog meer in huis hebt?

  • Een wo-master (technische) informatica, elektrotechniek, robotica, toegepaste wiskunde of kunstmatige intelligentie. Of een aanverwante opleiding aan een technische universiteit.

  • Minimaal drie jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van softwaresystemen.

  • Ervaring met MATLAB, C++, Java en Python en de toepassing van deze programmeertalen in AI-algoritmes en systemen.

  • Een gestructureerde werkwijze: jij zet het raamwerk op voor anderen, houdt je documentatie op orde en zorgt dat je codes ook voor derden goed te begrijpen zijn. Zo is onze software onderhoudbaar en uitbreidbaar.

  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Engels en bij voorkeur ook in het Nederlands.

  • Affiniteit met het domein defensie en veiligheid.

Vanzelfsprekend ben je betrouwbaar en ben je bereid een veiligheidsonderzoek te ondergaan. Voor deze functie is namelijk een Verklaring Geen Bezwaar van de Nederlandse overheid een vereiste.

Wil je meer horen? Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@stcorp.nl, of solliciteer direct via onze website! Mocht u binnen 10 dagen na uw aanvraag nog niks van ons terug gehoord hebben, dan kunt u ervan uitgaan dat u helaas niet bent geselecteerd voor een interview.

Wij doen ons uiterste best om persoonlijk contact op te nemen, maar door de vele reacties die binnen komen lukt het ons niet altijd om iedereen persoonlijk te informeren.

 

 

 

 

 

 


Apply for this job

We will handle your information with care. Please see our Privacy Statement for more details.